Magnum Marine hajószerviz és ponyvavarró, kárpitozó műhely

SZERVIZ ONLINE MEGRENDELÉSE

Akár yacht-ot navigál a világ tengerein, új vagy idősebb hajót kormányoz vizeinken, esetleg egy szép napot tölt el családjával egy külső motoros túrahajóval, vagy csak horgászik csónakjában egy jó motor társaságát kihasználva, szervizre mindenképp szükség van.
Garanciális, és azon túli szerviz, téliesítés, tárolás, karbantartás, tavaszi beüzemelés, vagy egy teljes hajó felújítás, ponyvák, kárpitos, elektromos munkák? - szakszervizünk áll az Önök rendelkezésére.
Egy árajánlat erejéig tegyen mérlegre minket is.

Áraink szerviz bázisunknál, anyaggal és munkadíjjal együtt:

Téliesítés, állapot felméréssel 3.0 motor esetében:35.000.- Ft (bruttó)
Teljes szerviz 3.0 motor esetében, motorolaj, szűrő, és hajtómű olaj csere: 71.800- Ft (bruttó)
Teljes szerviz téliesítéssel, 3.0 motor esetében, motorolaj, szűrő, és hajtómű olaj csere : 81.800- Ft (bruttó)
Állapot felmérés,motordiagnoszika: 12 700.- Ft /óra
Lehetőség van a szervizek, téliesítések helyszínen való elvégzésére is, ekkor szerviz autónk felkeresi hajóját, és a tárolási helyen elvégzi a munkát. Kiszállási díj több hajó esetén lehe,t hogy nem éri el a beszállítás költségét, így időt, és energiát spórolhat. Kiszállási díjainkat a munka elvégzése előtt pár nappal tudjuk megadni a szervizelendő hajók száámak függvényében.
Szervizünk a megadott munkáknál, GYÁRI ALKATRÉSZKET, és KENŐ ANYAGOKAT használ.

Cégünk több mint 10 éve áll a hajósok szolgálatában. Mindkét nagy belső hajómotort készítő márka a Mercruiser, és a Volvo Penta motorok szak szervizelését is hivatalosan látjuk el. A külmotorok sem állnak messze tőlünk hisz a Mercury, Mariner céget is hivatalosan képviseljük Magyarországon. Kenőanyag raktárunkból kedvére válogathatnak az ?otthon barkácsolók? is.

Tapasztalatunk szerint több hajó motorja fagy szét évente, és rengeteg kárt okoznak a helyi szakembereknek kikiáltott autó vagy gépszerelők, akik garanciát nem vállalnak a munkájukra, felelősség biztosítással nem rendelkeznek. Lehet, hogy úgy érzi, hogy spórolni tud egy-két ezer forintot, de gondoljon bele, hogy mennyit veszít, ha tavasszal kiderül, hogy a nagy hidegben szétfagyott a motorja és újat kell venni! A ?feketén? dolgozó úgymond szakember nem fogja megtéríteni a kárt majd tavasszal. Ne higgyen a jó beszédnek vagy a fénymásolt bizonyítványoknak. Lehet, hogy még szakképesítése sincs az Önnel szemben álló embernek, mert tény, ha baj van, ezek az emberek csak a kezüket tárják szét? Ahogy az már lenni szokott.

Cégünk szakemberei mind szakképesítéssel mind cégünkön keresztül felelősség biztosítással rendelkeznek, a szerviz elvégzéséről hivatalos munkalapot és számlát állítunk ki.

SZERVIZ ONLINE MEGRENDELÉSE

Magnum Marine Hajószalon
felelősség biztosítással rendelkező
szerviz csapata